Violenţe între concubini

Un bărbat din municipiul Tecuci, în vârstă de 29 ani, s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe

Violenta domestica Un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat, de către Dispeceratul poliţiei, pe str. Nicoreşti, unde era semnalat un conflict între două persoane.

Ajunşi la faţa locului jandarmii au aplanat conflictul iar în urma verificărilor efectuate şi a declaraţiei verbale a părţii vătămate au stabilit faptul că în seara zilei de 3 august, aceasta, în timp ce se afla împreună cu copiii minori la părinţii concubinului, a fost lovită, cu pumnii în zona feţei, de către partenerul de viaţă, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi intervenite între cei doi.

Femeia, în vârstă de 26 ani, a fost îndrumată către Medicina Legală în vederea ridicării unui certificat medico-legal şi ulterior către Poliţia Municipiului Tecuci pentru a depune plângere împotriva concubinului agresor.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „lovire şi alte violenţe”, cercetările fiind continuate de către poliţişti.  

 

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al Jandarmeriei Galaţi