Lovit în cap în timp ce își aștepta soția

Un bărbat din Tecuci, în vârstă de 39 ani, s-a ales cu dosar penal pentru lovire

21c12-ambulanta Vineri, 4 august 2017, în jurul orei 16, un echipaj de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost sesizat prin Apel Unic 112 despre faptul că în zona fabricii de mobilă, din localitate, un bărbat a fost lovit cu un topor în cap.

Ajunși la fața locului jandarmii au identificat apelantul și persoanele implicate în conflict. De asemenea, la locul producerii agresiunii a ajuns și un echipaj medical pentru preluarea persoanei vătămate.

Din verificările efectuate de către jandarmi și din declarația verbală a agresorului a rezultat faptul că cei doi s-au întâlnit în zona unității economice, unde își așteptau soțiile să iasă de la serviciu, și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi legate de vânzarea unui autoturism, între aceștia s-a iscat o ceartă urmată de amenințări cu acte de violență. Agresorul s-a deplasat la portbagajul autoturismului de unde a luat o secure cu care a lovit partea vătămată, un bărbat în vârstă de 32 ani, în cap, ulterior aruncând securea în vegetația din zonă.

Victima fost transportată la spitalul municipal din Tecuci iar agresorul, împreună cu obiectul agresiunii, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea unei fapte susceptibile de a fi infracțiune de lovire, cercetările fiind continuate de către polițiști.

 

IJJG