Angajări și aranjamente în administrația locală

 

Printr-o dispoziție emisă ieri s-a stabilit noul program  de audiențe pentru primar, viceprimar și secretarul municipiului Tecuci. Adică primarul a dispus, dar să vedem dacă și respectă acest angajament către cetățeni.

Astfel, primarul  C. C. Hurdubae va fi disponibil în fiecare zi de joi, începând cu ora 10 și va fi asistat de Petcu Simona și Manolache Vasile de la Serviciul Juridic.

Conform dispoziției, „Înscrierile la audienţe se depun la registratura instituţiei. Dna Petcu Simona va prelua pe bază de process verbal registrul de audienţe de la dna Avram Luminiţa”.

Cine este dna Petcu Simona? O funcționară proaspăt angajată de primar, la insistențele directorului adjunct de la Piețe, Liliana Cambanache. În plus, este viitoarea noră a Lilianei. Cu ce se ocupă? Cu plimbatul mapei la etajul întâi la etajul unu.

Cea de a doua persoană menționată, dna Avram Luminiţa, a fost angajată în primăvară, fiind verișoara bună a soției primarului. Cu se ocupă prin primărie? A preluat arhiva de la cabinet și plimbă hârtiile de la biroul ei la verișorul din primul fotoliu al instituției.

Ce mutări au mai fost făcute în ultimul timp:

– Secretara primarului, Elena Irimia, a fost înlocuită de Daniela Ignat, fost bibliotecar, fost consilier al primarului, fost purtător de cuvânt, fost…

– Cele două funcționare de la cabinet, etaj I, Gabriela Popa și Mioara Cominos, au fost mutate la alte servicii, atribuțiile de primirea documentelor oficiale fiind făcute doar de „vara” Avram Luminița.

– „Vrăbiuța” Silvia Perianu a fost mutată de la Fonduri europene, unde a declarat că nu se pricepe, la Investiții, unde, spun colegii că nu are habar de nimic.

– Contabila șefă, Nicoleta Țăpoi, a dorit să aibă propriul birou, drept urmare i s-a repartizat cabinetul de pe holul etajului întâi, asta după ce s-au cheltuit niște sume pe mobilierul fără de care nu putea respira doamna în cauză.

– Primăria Tecuci a devenit sufocantă, nu mai are spațiu pentru a găzdui atâția funcționari câți au fost angajați în ultimul an, drept urmare unii din ei stau „pe teren” , așa cum zic ei, Cătălin Gheorghe de la Investiții omorându-și zilnic programul de lucru doar prin spate pe la CEC.

– Șofer la Asistența socială a fost desemnat Alexandru Hîncu.

– Daniel Vrăjescu a fost mutat la Clubul seniorilor din Parcul central.

– Claudia Bogdănoiu a fost angajată referent la Muzeu, ea fiind cumnata lui Daniel Dojan, fost consilier, fost director de Casa de Cultură, fost…

 

You cannot copy content of this page