Una caldă, una rece

Fotbal Runda a cincea din eşalonul al treilea de fotbal a fost parţial favorabilă echipelor gălăţene angrenate în competiţia Seriei I. 

Singurul rezultat victorios al echipelor gălăţene a fost cel al lieştenilor de la Sporting. Aceştia au jucat în deplasare, la CSM Roman, într-o confruntare între două combatante fruntaşe: gazdele – locul cinci, Sporting – locul trei.

A fost un meci bun, cu multe goluri şi numeroase ocazii irosite. Cu o evoluţie mai sigură, lieştenii au încheiat cu o frumoasă victorie: 3-1, după 1-1 la pauză. Lieştenii au deschis scorul prin Munchiu, care a transformat un penalti, apoi au fost egalaţi. După pauză au mai marcat Iancu şi Zaharia.

Sporting a urcat pe locul doi (la egalitate de puncte cu Hărman, dar cu un golaveraj inferior), cu 13 puncte, din patru victorii şi un egal.

Deocamdată, Avântul Valea Mărului nu  mai reuşeste să repete evoluţia din returul campionatului trecut. Sâmbătă a jucat acasă, cu Aerostar Bacău şi a pierdut la scorul de 1-3 (1-1), scrie Viaţa Liberă.

Vălmărenii au egalat, prin Ionuţ Cristian, au irosit câteva ocazii uriaşe – printre care şi două bare, prin A. Frunză şi I. Cristian – dar au părăsit terenul învinşi.

În etapa a şasea se va juca astfel: Oţelul – CSM Paşcani (sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 18,00, pe Stadionul Oţelul), Sporting – AFK Miercurea Ciuc, AFC Hărman – Avântul Valea Mărului şi Metalosport – Cetate Râşnov.

Articolul integral poate fi citit AICI.