Două accidente cu victime la Tudor Vladimirescu

5556e-accident La data de 26 septembrie a.c., ora 12.54, în timp ce conducea un autoturism pe strada Târgului din comuna Tudor Vladimirescu, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 36 ani din localitate a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren agricol.

În urma evenimentului rutier bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital, unde a rămas internat  pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,59 mg /l.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.

 

În aceeaşi zi, la ora 15.15, o tânără de 21 ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut pe drumul național 25, în localitatea Tudor Vladimirescu.

Femeia a traversat drumul fără a se asigura,  prin spatele unui microbus ce staţiona pe partea carosabilă şi a fost acroşată de un autoturism care circula din sens opus.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, un bărbat de 71 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

IPJ Galați