Tecucean implicat în trafic de droguri

Droguri Lucrătorii de la Crimă Organizată din Vrancea și Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –  B.T Vrancea, au efectuat luni, 25 septembrie 2017, 20 de percheziții în Focșani, Tecuci și Galați pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

„Pentru documentarea întregii activități infracționale, au fost efectuate douăzeci de percheziții domiciliare, pe raza municipiilor Focșani, Tecuci și Galați, activități în urma cărora au fost ridicate 730 de grame de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, grindere și minicântare electronice, 2.850 de euro și 1.200 de lei și mai multe telefoane mobile”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Dintre cei șapte inculpați reținuți, trei au primit măsura arestului la domiciliu

Patru după gratii și trei în arest la domiciliu este decizia judecătorilor de la Tribunalul Vrancea în cazul celor șapte persoane care au fost inițial reținute în ultima descindere a procurorilor și a lucrătorilor de la Crimă Organizată la persoane bănuite de trafic de droguri. Cele două femei din Focșani și o altă persoană din Tecuci au primit mandate de arest domiciliar, în timp ce patru bărbați vor rămâne după gratii în cazul în care soluția va fi menținută și la Galați, scrie Ziarul de Vrancea.

„Admite în parte propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justitie – Direcţia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vrancea: (…) dispune arestarea preventivă a inculpaţilor : 1. Neagu Nistor-Vasile, Banu Argint, Vulcan Viorel, Neagu Ionuț, pe o perioadă de câte 30 zile, (…) dispune faţă de inculpaţii: 1. Soboh Rami, 2. Zorilă Mariana, 3. Banu Olguța, măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de câte 30 zile”, se indică în soluția Tribunalului Vrancea.

Judecătorii au dispus și o serie de obligații în sarcina inculpaților care au primit măsura arestului domiciliar. Aceștia nu au voie să părăsească imobilul fără încuviințarea instanței, nu au voie să comunice cu ceilalți inculpați și nici cu martorii din acest dosar iar supravegherea acestor obligații va fi asigurată de Serviciul de Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Galaţi – Poliţia municipiului Tecuci în cazul inculpatului Rami Soboh.

Citește toată știrea…

You cannot copy content of this page