Accidente rutiere grave


accidentPoliţiştii Serviciului Rutier Galaţi anchetează două accidente rutiere produse pe DN 25, pe  raza localităţii Umbrăreşti, care s-au soldat cu rănirea a şase persoane.

În 15 octombrie a.c., pe raza localităţii gălăţene Umbrăreşti, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. O femeie de 56 ani din municipiul Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe drumul secundar, a pătruns în intersecţie fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autovehicul care circula pe DN 25, acesta din urmă fiind  proiectat într-un vehicul parcat pe marginea şoselei.

Din  impact, doi bărbaţi în vârstă de 40 şi 50 ani, ocupanţi ai celui de-al doilea autoturism au fost răniţi.

Tot ieri, tot pe DN 25, la 20 de minute distanţă, un autoturism condus de un tânăr de 21 ani din comuna Lieşti a intrat în coliziune  frontală cu un vehicul  la volanul căruia se afla  un bărbat de 56 ani, din judeţul Harghita. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a patru bărbaţi şi a unei femei, pasageri în cele două autoturisme. Răniţii au fost transportaţi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. În cazul ambelor accidente, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.