Se sparg autoturisme în Tecuci

spargere autoUn bărbat, în vârstă de 36 ani, a fost surprins de o patrulă din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Tecuci în timp ce se deplasa noaptea cu mai multe bunuri cărora nu le-a putut justifica provenienţa.

În data de 21.10.2017, în jurul orei 04:15, un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci, în timp ce se deplasa la un apel 112, ajuns în str. Gheorghe Petraşcu a observat un bărbat care căra un bagaj voluminos şi care la vedere jandarmilor a încercat să fugă printre blocurile din zonă.

Dat fiind ora târzie şi comportamentul suspect al bărbatului, jandarmii au pornit în urmărirea acestuia reuşind în scurt timp să-l intercepteze şi să-l legitimeze, stabilind astfel că se numeşte C.C. de 36 ani, domiciliat în municipiul Tulcea şi fără forme legale în municipiul Tecuci. Întrebat fiind despre motivul pentru care a fugit, bărbatul a declarat verbal că se grăbeşte să ajungă acasă şi nu a văzut că jandarmii au intenţia să se apropie de el.

În urma verificării bagajului, jandarmii au găsit un radio CD auto, un amplificator auto, o cameră video de bord, trei seturi cabluri de date, un spray de bord, o şurubelniţă în stea, un încărcător auto de telefon, o cutie gume de mestecat, un parfum, un ruj de buze şi o geacă din piele. Despre bunurile depistate asupra lui, bărbatul a declarat jandarmilor că le-a găsit la un container de gunoi din zona centrală şi le-a luat cu intenţia de a le comercializa.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei unde jandarmii au întocmit proces verbal de depistare. Până la terminarea serviciului de patrulare, la sediul poliţiei au fost primite o serie de sesizări telefonice despre faptul că în zona unde a fost identificat bărbatul au fost sparte mai multe autoturisme.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci.