La volan sub influența alcoolului

8eac8-politie2brutiera Sâmbătă, 4 noiembrie 2017, în jurul orei 23.10, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Corod și Cerțești au depistat, în flagrant, un bărbat de 25 ani, din comuna Corod, în timp ce conducea pe DJ 251/B un autoturism înmatriculat în Bulgaria, fără a poseda permis de conducere.

La testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

Alți doi conducători auto aflați sub influența alcoolului au fost depistați de polițiști pe D.J. 251, în comuna Matca și D.E. 581, în comuna Munteni.

Bărbații, cu vârsta de 24 și 39 ani au prezentat la testarea cu aparatul etilotest valori de 0,72 mg/l și 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ei au fost conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acestedouă cazuri polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

IPJ Galați