Un polițist gălățean s-a întors cu aur și argint de la Campionatul Mondial de Karate

Imnul național a cântat pentru un polițist devenit campion mondial la karate

Mihai Tampeanu Galati (2) Mihai Tâmpeanu, polițist în Galați, a cucerit aurul la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, organizat în weekend la Cluj, la proba kata individual seniori.

Performanțele polițistului gălățean la această competiție de karate, unde au participat peste 2.000 de concurenți din 47 de țări, nu s-a oprit la atât.

El a obținut încă alte două medalii de argint la probele enbu masculin și enbu mixt, dar și o medalie de bronz la proba kata – echipe masculin, seniori.

Obținerea aurului reprezintă pentru Mihai împlinirea visului de a-și completa palmaresul din care nu lipsește nicio altă medalie.

Mihai Tampeanu Galati (1) „Este recunoașterea supremă a miilor de ore de antrenament, a momentelor dificile depășite cu greu, a nevoilor și a interdicțiilor pe care le are un sportiv de performanță. Simți că ești în al nouălea cer!”, spune polițistul, după mai bine de 20 de ani de activitate compețitională neîntreruptă.

Polițistul are 30 de ani, este căsătorit și are un băiețel de 2 ani, despre care speră să îi calce pe urme și să urce și el într-o zi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

 

IPJ Galați