Cu cuțitul în incinta bisericii de Sf. Nicolae

Catedrala-din-Tecuci

Un bărbat din Tecuci, în vârstă de 62 ani, s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de cuțit.

Miercuri, 6 decembrie, enoriașii unei biserici din municipiul Tecuci, aflați la slujba de Sf. Nicolae, au tras o sperietură zdravănă când un bărbat, cunoscut cu afecțiuni psihice, a intrat în incinta lăcașului de cult și a început să amenințe, cu un cuțit, preoții și participanții la slujba religioasă.

Unul dintre enoriași a apelat numărul unic 112, iar Dispeceratul poliție a direcționat un echipaj al Jandarmeriei, aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci. Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat, în zona altarului, persoana în cauză pe care au condus-o afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra acestuia, a fost găsit un cuțit cu lungimea de 25 cm.

Bărbatul, în vârstă de 62 ani, domiciliat în Tecuci nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute și motivul pentru care purta cuțitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de cuțit, cercetările fiind continuate de către polițiști. Totodată, a fost solicitată prezența unei ambulanțe care l-a condus pe acesta la Spitalul de Psihiatrie Galați, pentru evaluare medicală de specialitate.

You cannot copy content of this page