Activitate de succes la Cercul metodic de religie

Scoala D.Sturdza Tecuci (1)Sâmbătă, 9 decembrie 2017, la Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” s-a desfășurat cercul pedagogic al profesorilor de religie, setul Tecuci.

Deschiderea cercului pedagogic a fost realizată de  director profesor Raluca Gabor, care a făcut o incursiune în istoria școlii, subliniind rezultatele deosebite obținute de-a lungul timpului. De asemenea a remarcat semnificațiile acestui tip de întâlniri: împărtășirea de experiențe în domeniul educației, oferirea de exemple de bună practică și nu în ultimul rând o activitate de promovare a imaginii școlii.

Scoala D.Sturdza Tecuci (2)Activitatea metodică s-a desfășurat cu elevii clasei a V-a A, sub îndrumarea profesoarei Maricica Movileanu și a avut ca temă „Crăciunul – Tradiții și obiceiuri”.

Lecția a fost una de succes, iar prestația elevilor și a  profesoarei au fost la înălțime primind numeroase aprecieri.

Același lucru îl putem spune și despre programul artistic realizat tot de elevii clasei a V-a A sub coordonarea  prof. Maricica Movileanu. Colindele, dansurile și cântecele populare au creat o atmosferă specifică sărbătorilor de iarnă.

În încheiere, prof. Maria Topor a susținut referatul cu tema „Slujitori ai bisericii și ai școlii mărturisitori ai dreptei credințe în perioada comunistă”  în care a insistat asupra personalităților din zona județului Galați.

Felicitări cadrelor didactice și elevilor care s-au implicat în realizarea acestei activități de succes! Felicitări Școala „Dimitrie Sturdza” Tecuci!