A ajuns după gratii după o urmărire ca-n filme

Urmarire Politie Duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 15.50, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza de competenţă, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti au efectuat semnale de oprire a unui autoturism care circula pe D.J. 251A, pe raza satului Fundeanu din comuna Drăguşeni.

Întrucât conducătorul auto, care a fost recunoscut de poliţişti în persoana unui bărbat de 49 ani, din localitate, nu a respectat semnalele de oprire, continuând deplasarea, aceştia l-au urmărit în trafic.

Autoturismul a rămas blocat în zăpadă pe D.J. 251J, în extravilanul satului Ştieţeşti din comuna Drăguşeni, poliţiştii depistând alături de şofer un alt bărbat de 46 ani, din localitate, care, pe tot timpul urmăririi, a fost pasager în maşină.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru stabilirea concentraţiei de alcool în sânge, dar a refuzat recoltarea de mostre biologice.

Persoana în cauză a fost reţinută pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore, magistraţii dispunând ulterior cercetarea sa sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.