Gala instrumentală a Şcolii „Soul Music Art”

 Scoala de canto Tecuci (1)Dacă în ultima perioadă de timp, apreciata școală „Soul Music Art” din Tecuci ne-a delectat cu adevărate spectacole prezentate de elevii școlii cu piese de muzică ușoară sau populară, duminică, 11 februarie, am avut parte de un altfel de spectacol. La restaurantul Corseda din Tecuci, elevii școlii ne-au prezentat o gală instrumentală. Au evoluat 12 elevi la pian, dintre care opt din Tecuci.

Scoala de canto Tecuci (14)Manifestarea artistică a fost deschisă de managerul școlii, profesor Dragoș Gheorghiu care, după ce s-a prezentat publicului și a descris pe scurt principalele rezultate ale unității ce o conduce, ne-a invitat să urmărim evoluţia micuților artiști. A intrat în scenă prezentatoarea galei, tânăra interpretă de muzică ușoară Alesia Munteanu care, după ce a prezentat și ea câteva din premiile obținute de elevii acestei școli, a dat start programului.

 Scoala de canto Tecuci (6)S-a urmărit evoluția celor 12 pianiști, 6 de la grupa de începători, respectiv elevii: iustin Bobu, Amalia Nicolau, Andrei Popa, Maria Pohrib, Teodor Stroiu și Davide Tătaru și 6 pianiști de la grupa avansați: Alexia Bobu, Ferţu Alessia, George Gheorghiu, Vlad Iftene, Vlad Gheorghiu şi Denis Melinte.

Elevii au fost pregătiți de prof. Dragoș Gheorghiu, Marius Scorța și Vali Mangu.

După fiecare apariție la pian, elevii au fost felicitați și aplaudați iar la final au primit din partea conducerii școlii Diplome de excelență și câte o machetă simbol a școlii.

În final, conducerea școlii a promis publicului că va reveni cu alte spectacole.

Felicitări copiilor şi profesorilor îndrumători!