Ţara arde şi primăria se piaptănă

Primaria Tecuci Acum, în anul Centenarului, ne prezentăm lumii în cea mai rușinoasă stare. Cu persoane urmărite penal la conducerea ţării, guverne apărute peste noapte, cu buda în fundul curții, fără autostrăzi sau centuri ocolitoare. Dar plini de glod şi oameni îngâmfaţi.

Se pare că este imposibil ca măcar o dată la 100 de ani să apărem într-o lumină favorabilă. Tecuciul anului 2018 nu face excepţie de la regula impusă de cei de sus. Tecuciul a rămas aşa cum a fost lăsat de predecesori, nici o schimbare, nici o lucrare nu mişcă în târgul nostru.

De la atâta stres provocat de atragerea taxelor şi impozitelor către buget, pentru a putea plăti salariile mărite ale subalternilor, primarul a gândit că ceea ce-i lipsea la momentul actual este o cameră video performantă şi nişte boxe pentru a se face auzit. Astfel, la finele anului trecut, a semnat pentru o achiziţie în valoare de 21.000 lei.

Referatul de necesitate a fost întocmit de Lucian Florin Târziman. Nu înţelegem de avea nevoie de cameră video, din moment ce primăria avea deja o cameră, trepied şi două aparate foto, necesare înregistrării şedinţelor. Cât despre celelalte „evenimentele publice la care participă UAT Municipiul Tecuci”, aşa cum specifică în document, în aproape doi ani de mandat nu au fost făcute publice fotografii de la evenimente, exceptând pagina de facebook a primarului, unde este înregistrat sau pozat cu sculele instituţiei.

Am ajuns de nu putem spune „mândri că suntem români”, „mândri că suntem tecuceni”. Nu avem motive! 

Video microfoane Tecuci