Ce se mai întâmplă în Primăria tecuceană

Turnicheti Primarie Tecuci Funcţionarii aşteaptă noua organigramă. Unora li s-a spus în mod repetat să plece, să demisioneze, altora li s-a promis avansare. Organigrama a fost trimisă, dar apoi returnată pe motiv că lipsea semnătura primarului. S-a lucrat la această organigramă, mutându-se funcţionari dintr-un biroul în altul pentru a nu şti ce plăţi se fac la anumite lucrări, investiţii şi achiziţii.

Gabriela Tudor şi Gabriela Popa vor fi mutate de la Biroul Drumuri la Serviciul Arhitect.

Balaban incomodează la Serviciul Investiţii. Pentru că a refuzat să o iniţieze pe Vrăbiuţa (Silvia Perianu, de la Galaţi) în tainele noului domeniu, acesta va fi mutat la Serviciul ADPP, sub administrarea lui Gradea.

Se pare că Vrăbiuţa, care iniţial a lucrat la Fonduri Europene şi nu s-a descurcat, va fi şefă de birou la Achiziţii. Ea a fost trimisă pe banii primăriei să facă cursuri în capitală, iar acum nimeni nu trebuie să afle ce învârteli se fac.

Se lucrează intens pentru aplicarea gresiei la holul etajului trei, culoarea aleasă fiind un portocaliu spălăcit. Ţigăneală la etajul trei a fost şi cu aplicarea parchetului, achiziţionarea mochetelor roşii şi crem care şi-au pierdut culoarea iniţială într-un timp record.

Toaleta de la etajul doi a fost finalizată după un an de aşteptări. Rezultatele sunt dezastruoase conform angajaţilor: uşi minuscule, spaţii înguste, muncă de mântuială.

La Secretariat – Avram Luminiţa, la birou Protocol – Tîrziman, la city manager, director economic, primar şi vice, au fost achiziţionate mobiliere moderne. Nu-şi puteau face treaba fără mobilier şi mochete roşii, aşa, să nu se deoache.

De la sfârşitul anului trecut s-a reactivat sistemul de acces prin turnicheţi, chiar dacă principala promisiune din campanie a actualului edil a a fost că va desfiinţa barierele dintre primărie şi tecuceni.

Prin bunăvoinţa colegilor de partid, primarul C.C. Hurdubae este cercetat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), membrii PSD sperând în acest mod să îi taie elanul de a candida la următoarele alegeri.

În aceste zile Curtea de Conturi este instalată la Primăria Tecuci pentru a face controale. Îi dorim şedere plăcută şi îndelungată!