Alţi bani cheltuiţi fără aprobarea Consiliului local

Casa de cultura Tecuci După aproape doi ani de promisiuni încălcate, de dezamăgire sistematică a electoratului, avem investiţii zero în Tecuci. Bugetul pe anul în curs încă nu a fost întocmit şi aprobat deşi suntem în martie. În schimb, vom avea muzică, pe bani bineînţeles, deoarece aşa a propus managerul Casei de cultură.

Lucia Gologan a invitat doi compozitori şi două soliste la concursul „Floare de April”, nu ştim dacă din proprie iniţiativă sau îndemnată de primar. Aceştia vor fi răsfăţaţi pe banii Primăriei, a contribuabililor, pentru a participa ca juriu şi pentru ceva prestaţii care se vor derula la sala Petrovici în 21 aprilie.

Lucia Gologan, care urmează să-şi susţină evaluarea managerială pe anul trecut, trebuia până în prezent să organizeze conferinţă de presă pentru prezentarea activităţilor din 2017, ori măcar să publice pe site-ul instituţiei activităţile desfăşurate, bilanţul şi planul cultural pentru anul în curs. Nu a făcut-o, în schimb a găsit de cuviinţă să aducă în Tecuci interprete precum Luminiţa Anghel şi Monica Anghel, sau compozitorii George Vanvu şi Claudiu Bulete.

Într-un oraş în care nu mişcă nimic, Gologan a ajuns la concluzia că Tecuciul duce lipsă de vedete de televiziune. Aveam de toate ca cetăţeni ai municipiului, suntem mulţumiţi de realizările administraţiei şi ne lipsea acompaniamentul.

Aşteptăm cu interes bugetul alocat Casei de cultură pe 2018. Vom avea probabil surprize privind modul în care se vandalizează visteria oraşului, acest  fapt petrecându-se în complicitate cu primarul.

Juriu Tecuci