Autorii mai multor furturi din locuințe au fost prinşi

Furt La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Drăgușeni au identificat doi tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 8/9 martie a.c., tinerii, de 20 și 17 ani, ambii din comuna Drăgușeni, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, într-o locuință de pe raza localității, de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 1.500 lei.

Cu ocazia cercetărilor a reieșit și faptul că, în perioada iunie 2017 – martie 2018, cei doi ar fi sustras diferite bunuri și obiecte de uz casnic, pătrunzând, prin efracție și escaladare, în alte patru locuințe și în sediul unei persoane fizice autorizate, de pe raza satului Adam, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la 8.200 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cazul furtului din noaptea de 8/9 martie, și în proporție de 50%, în cazul furturilor anterioare.

Tânărul de 20 ani a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

You cannot copy content of this page