Salariile angajaţilor societăţii Administrarea Cimitirelor şi Spaţiilor Verzi SRL Tecuci

3a2c9-cimitirul2beternitatea2btecuci În viitoarea şedinţă a Consiliului local Tecuci, care va avea loc joi, 29 martie, consilierii vor vota proiectul privind aprobarea modificării grilei de salarizare a personalului societăţii Administrarea Cimitirelor şi Spaţiilor Verzi SRL Tecuci.

„Având în vedere că pentru desfăşurarea noilor activităţi societatea Administrarea Cimitirelor şi Spaţiilor Verzi SRL va prelua o parte din salariaţi de la societatea Compania de Utiltăţi Publice Tecuci SRL, cu respectarea legii privind protecţia drepturilor salariaţilor, şi pentru că există diferenţe între grila de salarizare a CUP Tecuci şi Administrarea Cimitirelor şi Spaţiilor Verzi, la poziţa Şef Serviciu se impune modificarea grilei de salarizare la această poziţie. De asemenea se stabilieşte şi indemnizaţa pentru funcţia de Director Administrativ”, se arată în raportul de specialitate care este ataşat acestui proiect.

Grila de salarizare care însoţeşte proiectul cuprinde 131 posturi. Dintre acestea, un număr de 15 funcţii sunt vacante. Veniturile lunare ale fiecărui angajat sunt calculate plecând de la salariul de bază la care se adaugă sporul de vechime. Acest spor este între 5% şi 25%, iar valoarea este cuprinsă între 95 lei şi 673 lei. Chiar şi posturile declarate vacante au stabilite un spor de vechime cu toate că încă nu se cunoaşte de cine vor fi ocupate.

Conform grilei de salarizare, fondul de salarii lunar al societăţii Administrarea Cimitirelor şi Spaţiilor Verzi Tecuci este de 330.500 lei, respectiv 3,3 miliarde lei vechi. Din această sumă, 48.997 lei sunt destinaţi directorilor, şefilor de serviciu şi şefilor de birou. Asta înseamnă că 12 angajaţi, 9,16 %, vor avea un fond de salarii de 14,82 % din bugetul alocat. Ceilalţi 119 angajaţi trebuie să se mulţumească cu 85,18 %.   

În grila de salarizare nu apare funcţia de Director Administrativ specificată în raportul de specialitate. La calculul procentelor am luat în considerare şi sumele alocate posturilor vacante.

 

Salarii Tecuci (1)Salarii Tecuci (2)Salarii Tecuci (3)Salarii Tecuci (4)