Dorel de Tecuci astupă gropile pe ploaie

 Asfaltare Tecuci (7)Înarmaţi cu material, lopeţi şi echipamente, lucrători din cadrul Primăriei Tecuci au purces la treabă. Chiar dacă zăpada încă acoperea carosabilul, chiar dacă ploua, muncitorii au primit ieri, 26 martie, ordin de la primar să astupe gropile, măcar cele din centrul oraşului, pentru nu a putea fi admirate de invitaţii care sosesc în oraş.

Fiind astăzi moment de sărbătoare a administraţiei locale, unirea Basarabiei cu România, având planificate evenimente şi mare spectacol, municipalitatea a ancorat întâi drapele la intrarea în Parc, apoi şi-au dat seama că peisajul nu-i tocmai specific serbării şi au considerat că un tractor de asfalt la umed ar rezolva situaţia.

 Asfaltare Tecuci (1)Pe principiul meşterului Manole, muncitorii primăriei aruncau cu lopata bitum în gropile pline cu apă, apoi îndesau cu cizmele materialul, sperând că situaţia se va rezolva de la sine. Nu mică le-a fost mirarea tecucenilor care tranzitau centrul urbei să constate că se lucrează în van, pe o vreme câinoasă, dovedindu-se încă odată neputinţa şi nepriceperea dirijorilor de la cârma Tecuciului.

Asfaltare Tecuci (6)Toţi cetăţenii au imortalizat momentul, prin fotografii şi înregistrări, informând astfel localnicii acestei urbe despre felul în care îşi bate joc primarul de banii contribuabililor.

Aşadar, să cânte muzica astăzi, să fie manifestări culturale şi artistice de 22.500 lei, căci suntem învăţaţi să călcăm din groapă în groapă!