Elevă a Şcolii „Dimitrie Sturdza” premiată la olimpiada de religie

 Școala Gimnazială ,,Dimitrie Sturdza” Tecuci din nou printre școlile de elită din țară

Susţinerea elevilor capabili de performanţă reprezintă un obiectiv important în activitatea Școlii Gimnaziale „Dimitrie Sturdza” Tecuci.

Rezultatele activităţilor specifice de identificare, consiliere, pregătire diferenţiată şi promovare a elevilor cu un potenţial deosebit se concretizează în participarea şi rezultatele obţinute de elevii școlii la olimpiade şi diferite concursuri şcolare pe discipline – la nivel judeţean, interjudeţean şi naţional.

 În perioada 12-14 aprilie 2018 la Iași s-a desfășurat faza Națională a olimpiadei de religie ortodoxă unde eleva Bujoreanu Elena îndrumată de profesor Movileanu Maricica și-a reprezentat cu cinste școala obținând Premiul III.

S-a format deja o tradiție ca elevi ai Școlii Gimnaziale „Dimitrie Sturdza” să se califice la fazele naționale și să se întoarcă cu rezultate deosebite. Aceste rezultate excepționale la diferite discipline sunt, cu certitudine, efectul unui efort de echipă.

 Elevi pasionați de cunoaștere, motivați în a-și pune în valoare talentul într-un sistem competițional național au avut șansa întâlnirii unor dascăli ei înșiși excepționali ca pregătire științifică şi pedagogică.

Efort cognitiv semnificativ,  perseverenţă,  motivație superioară pentru cunoaștere, timp dăruit sunt câteva dintre coordonatele pe care se înscriu acești elevi de excepție și profesorii lor.

Felicitări pentru rezultatul excepţional atât elevei cât şi profesorului îndrumător!