Invitaţie la teatru: „Doi pe un balansoar” la Ateneul Tecuci

Vineri, 4 mai, de la ora 19, tecucenii, şi nu doar ei, sunt invitaţi la Ateneul Fundaţiei Pelin din Tecuci, pentru a viziona o piesă de teatru în trei acte.

Piesa „Doi pe un balansoar”, aparţinând autorului William Gibson, este pusă în scenă sub regia  semnată de ilustrul Cristi Toma. Din distribuţie fac parte excepţionalii actori Andra Iulia Stoicescu (Gittel) şi Andrei Vasilescu (Jerry).

Ilustraţia muzicală aparţine inginerului Ionel Niţulescu.

Piesa este descrisă, în mare, astfel: „Într-o metropolă tipic americană, în care surplusul de populaţie face din toţi oamenii nişte însinguraţi, trăieşte o femeie de 30 şi ceva de ani. N-ar putea spune ce e în neregulă cu ea, dar se pare că atrage ca un magnet numai bărbaţi. Povestea de iubire dintre un El și o Ea, maturi și fără vise adolescentine, care își unesc experiențele de viață într-un carusel al iubirii moderne, în care se împletesc, inevitabil… neîncrederea, răbdarea, divorțul, promisiunile, adulterul și alte ingrediente ale relațiilor din ziua de azi”.

Nu rataţi această reprezentaţie teatrală, faceţi rost de invitaţii de la Librăria Pelin din Tecuci, contribuţia fiind de 30 lei de persoană! Pentru elevi, studenţi şi pensionari – 20 lei.

Relaţii suplimentare la telefon 0722.404.369.