A condus un autovehicul sustras, provocând un accident și părăsind locul faptei

Marţi, 8 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au identificat un tânăr de 25 ani, din comuna Matca, bănuit de sustragerea unei autoutilitare și producerea unui accident rutier, în localitate, în data de 2 mai 2018.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 1/2 mai, tânărul ar fi sustras autovehiculul de la domiciliul unui consătean, după care l-ar fi condus pe străzile din localitate și, în jurul orei 1.30, neacordând prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din cel de-al doilea autoturism, un tânăr de 18 ani, cel care a provocat accidentul părăsind locul faptei. Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul care a sustras și condus autoutilitara nu poseda permis de conducere.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.