Atenţie şoferi: Hoţii de la Sineşti s-au mutat în judeţul Vrancea!

Sineşti este o localitate în judeţul Ialomiţa care a devenit de curând celebră după ce s-a descoperit că bande de tâlhari acţionau nestingherite de ani de zile, fără ca poliţiştii să-i deranjeze.

În ultimul an, 37 de șoferi au fost atacați doar la Sinești, dintr-un total de 50 de furturi și tentative de furt înregistrate în întreagă țară.

În acest context Poliţia Română a anunţat ieri că în urma cazurilor „jaf la drumul mare” de la Sineşti a fost propusă de MAI declanşarea cercetării prealabile faţă de şeful IPJ Ialomiţa, comisarul Cristian Ivan, şi de alţi opt poliţişti din cadrul Inspectoratului.

Între timp se pare că hoţii de la Sineşti s-au mutat în judeţul Vrancea. O serie de jafuri care urmează acelaşi tipar au fost semnalate de către şoferii vrânceni.

Cei care comit jafurile reuşesc mai întâi să înţepe anvelopele maşinilor lăsate nesupravegheate. Atunci când şoferul se opreşte să schimbe roata, profitând de neatenţia acestuia, reuşesc să sustragă lucruri de valoare aflate în autoturism.

Nouă nu ne rămâne decât să sfătuim proprietarii de autoturisme să fie cu mare băgare de seamă atunci când pleacă la drum.