Fiţele noilor angajaţi în Primărie

Lupta pentru un post în Primăria Tecuci a devenit tot mai acerbă de când au crescut salariile funcţionarilor. Acum poţi deveni angajat în primărie doar dacă eşti rudă cu… sau cu…

Chiar şi aşa, noii angajaţi dovedesc faptul că nu sunt capabili să facă faţă postului pentru care au aplicat. Am scris „au aplicat” fiindcă sintagma „au dat concurs” e prea mult spus.  

Curcă Iulian Vasilică a fost angajat zilele acestea în Primărie în funcţia de consilier debutant la Serviciul Comunicare şi Registratură. Practic, acest post era disponibil în urma unei demisii solicitate de fosta funcţionară de la Registratură Persoane Fizice, Maricela Jereghi.

Reamintim că acest angajat este rudă cu edilul, soţia lui Iulian Vasilică Curcă fiind verişoara nevestei primarului.

Nici bine nu a intrat în pâine proaspătul funcţionar, că a şi venit cu pretenţii. Nu a fost de acord să ocupe postul pentru care dăduse examen, dorinţa acestuia fiind de a lucra doar la Registratură Persoane Juridice.

După cum ştim, la acest birou lucrează de ani buni consilier asistent Valerica Mocanu şi consilier superior Daniela Găinaru. Acestor funcţionare nu a  avut lumea ce să le reproşeze, făcându-şi meseria corespunzător.

Săptămâna trecută, joi, primarul Hurdubae a dispus ca Daniela Găinaru să fie transferată la serviciul Taxe şi impozite, pentru a-i oferi locul acesteia verişorului Curcă.

Şi astfel, Iulian Vasilică Curcă, s-a aciuat de luni, 7 mai, în locul Danielei.

Tot la acest Serviciu, Comunicare şi Registratură, a fost angajată în septembrie 2017 şi Rodica Arhip. Însă nici acesteia nu i-a convenit să aibă responsabilitate şi a mutat-o primarul acolo unde îşi dorea: la Resurse umane.

Mutările din Primăria Tecuci datorate noilor veniţi, ce se dovedesc incapabili să-şi desfăşoare munca pentru care au fost angajaţi, continuă.