Identificat băut şi fără permis în lanul de porumb

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 5, polițiștii din cadrul posturilor de poliție Drăgușeni și Smulți, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei Drăgușeni, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe D.J. 251A, către localitatea Corod.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul polițiștilor, mărindu-și viteza de deplasare, motiv pentru care aceștia au urmărit autoturismul care, după aproximativ 2 km a derapat și a pătruns pe un teren cu porumb. Polițiștii l-au imobilizat pe bărbatul aflat la volan și l-au condus la sediul poliției unde în urma verificărilor s-a constatat că acesta are 31 ani și este din comuna Corod și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.