Cabral şi Doroftei au fost în Tecuci. Voi aţi ştiut?

În  27 martie 2018, primarul anunţa pe reţeaua de socializare că a semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice contractul pentru Proiectul „Școala – Prietena Ta”.

Foto: facebook

 „Acest proiect, finanțat din fonduri europene, va aduce către orașul nostru 8.649.533 lei, bani destinați derulării unor programe de combatere a abandonului școlar.

Grație acestui proiect dar și celui demarat deja, Șansa T, orașul nostru va beneficia în următorii ani de peste 25 milioane de lei destinați educației și dezvoltării serviciilor sociale și antreprenoriatului”, anunţa Hurdubae.

Foto: facebook

 Astăzi, 8 iunie, în sala de spectacole „Ion Petrovici” Tecuci a avut  loc Conferința de lansare a proiectului  „Școala Prietena Ta”, proiect iniţiat de şefa serviciului Comunicare şi Registratură din Primărie, Cătălina Codău.

La acest eveniment au fost invitate cadrele didactice din municipiul nostru şi funcţionarii publici.

Invitaţi au fost Cabral şi boxerul Leonard Doroftei.

Foto: facebook

 Senatorul Butunoi, alături de prefectul Otrocol au ţinut să fie prezenţi, senatorul făcându-şi simţită apariţia în Tecuci de câteva zile, fiind în căutarea persoanelor pe care le va însoţi la mitingul PSD din Bucureşti.

Chiar dacă, aşa cum reiese din fotografiile postate pe facebook, sala  a fost plină de dascăli şi funcţionari, nu ar fi fost rău să ştie şi contribuabilii de sosirea prezentatorului tv şi a boxerului, întrucât, probabil au fost plătiţi de către cetăţenii urbei să facă acest drum în târgul nostru.