Sărăcie: Au luat pachetele asistaţilor social şi au plecat la miting

Astăzi, 9 iunie, încă de la primele ore ale dimineţii, strada Elena Doamna din Tecuci a devenit punctul de atracţie pentru tecucenii care vor participa la mitingul organizat de PSD la Bucureşti.

Foto: facebook

 Prezenţa se făcea la sediul organizaţiei PSD din Tecuci. După ce făceau prezenţa, erau îndrumaţi să traverseze strada şi, prin spatele Casei de cultură, mergeau la cantina Asistenţei sociale unde li se înmânau pachete cu alimente şi apă.

Faptul că pachetele au fost distribuite prin cantina de ajutor social ne îndreptăţeşte să considerăm că aceste alimente au fost rupte de la gura asistaţilor social, aceşti oameni greu încercaţi de soartă.

Foto: facebook

 În acest timp Poliţia locală veghea la bunul mers al îmbarcării pentru Bucureşti, păzind microbuzele parcate pe Elena Doamna. De la Tecuci au plecat 23 de microbuze şi autobuze. Participanţii primesc apă, alimente şi 100 de lei la întoarcere.

„Mitingul împotriva abuzurilor”, aşa cum este denumit, reprezintă o ultimă sforţare împotriva deciziilor judecătoreşti prin care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, riscă ani buni de închisoare.

Este regretabilă implicarea instituţiilor tecucene, cu salariaţi plătiţi din taxele noastre, în satisfacerea orgoliilor preşedinţilor PSD şi ALDE.