Replică anapoda oferită de Hurdubae la acuzaţiile opoziţiei

Într-un comunicat remis presei Lucian Costin, preşedintele PNL Tecuci, l-a învinuit pe primarul Hurdubae că scoate la licitaţie parcările din oraş fără a ţine cont de starea materială precară a majorităţii populaţiei.

„Edilul îl îndeamnă pe proaspătul preşedinte al PNL Tecuci, Lucian Costin, să-şi fundamenteze discursul pe o informare mai temeinică. Îi mai recomandă liderului opoziţiei tecucene să-şi actualizeze informaţiile şi să vorbească în cunoştinţă de cauză”, informează Radio Tecuci.

Replica lui C.C. Hurdubae nu-ţi lasă loc de întors. Lucian Costin spune că „Tecuciul este un oraș prea sărac pentru o taxă de parcare atât de mare” iar Hurdubae îi recomandă să-şi actualizeze informaţiile.

Şi-atunci nu-ţi rămâne decât să te întrebi: S-au îmbogăţit tecucenii peste noapte? Eu cum de nu am aflat despre acest lucru? Au câştigat la Loto, au spart o bancă, au moştenit-o pe mătuşa Tamara?

Primăria solicită o taxă de 135 lei pe an pentru un loc de parcare. Lucian Costin spune că 60 de lei pentru un loc de parcare este preţul rezonabil.

Cum poate cineva să-şi actualizeze informaţiile privitor la puterea de cumpărare a contribuabililor tecuceni, aşa cum îndeamnă C.C. Hurdubae?