Trei accidente petrecute în acest weekend

La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19,45, o femeie de 34 ani, din municipiul Tecuci, a condus autoturismul în comuna Barcea, pe D.J. 252, surprinzând și accidentând un bărbat de 59 ani, din localitate, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure, în prealabil.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Duminică, 17 iunie, un bărbat de 39 ani, a condus autoturismul pe D.N. 25, în localitatea Barcea și, ajungând la km 12, în dreptul unui imobil, a surprins și accidentat un minor de 14 ani care traversa strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure.

În 17 iunie, ora 22, un tânăr de 18 ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.E. 581, în afara localității Munteni, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, fiind lovit în partea laterală stângă de un autoturism condus de un bărbat de 29 ani, din comuna Brăhășești. În urma impactului, acesta din urmă a fost rănit, dar nu a necesitat internarea în spital.