După doi ani de mandat Hurdubae vrea repararea fundăturilor locuite de acoliţii săi

Astăzi este programată o şedinţă extraordinară a consilierilor locali.

Iniţiatorul, primarul Hurdubae a găsit de cuviinţă că trebuie să reabiliteze Fundătura Ecaterina Teodoroiu şi să realizeze trotuare pe strada Bobâlna. După cum ştim Bobâlna arată bine comparativ cu restul străzilor bombardate din municipiul Tecuci, dar s-a considerat a fi o prioritate trotuarele, deoarece pe această stradă locuieşte Liliana Cambanache, consilier judeţean, director adj. la Piaţă, preşedinte Organizaţia de femei PSD.

Tot primordială era şi asfaltarea plus realizarea trotuarelor pe Fundătura E. Teodoroiu, acolo unde locuieşte viceprimarul Dănuţ Pintilie. Sunt atâtea străzi centrale pe care se circulă mai rău ca pe un drum sătesc, dar era musai modernizarea unei fundături pentru a-i satisface cerinţele vicelui, consilier local PSD.

Reamintim că zilele trecute au fost demarate lucrările de modernizarea unei alte străduţe lăturalnice, Ioan Ţau, deoarece acolo locuieşte  consilierul local Cezar Croitoru.

Dacă aveţi  norocul să fiţi vecini cu unul din actualii consilierii PSD, aveţi toate şansele ca în următoarea perioadă să vi se creeze condiţii de trai.

Contribuabilii tecuceni care plătesc impozite dar locuiesc pe străzi unde nu au nici măcar utilităţile necesare existenţei, au de aşteptat finalul mandatului actualului primar pentru a se întrevedea vreo speranţă de administrarea şi gestionarea corectă a banului public în infrastructura municipiului.

 

You cannot copy content of this page