Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, distrugere și conducere sub influența alcoolului

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei  19.50, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au efectuat un control cu privire la sistemele de securitate, la punctul de lucru al unei societăți comerciale din localitatea Brăhășești. 

În timpul efectuării controlului, în incinta societății a intrat un bărbat de 31 ani, din localitate, aflat în vădită stare de ebrietate. Acesta ar fi apostrofat polițiștii în legătură cu activitatea pe care o desfășurau, după care, refuzând să se legitimeze ar fi adresat amenințări unuia dintre ei și ar fi spart cu pumnul geamul unei vitrine din încăpere.

Polițiștii au solicitat sprijin din partea colegilor și, deoarece bărbatul s-ar fi manifestat în continuare agresiv, a fost imobilizat și condus la sediul poliției. Întrucât acesta s-a deplasat la locul incidentului conducând un autoturism, polițiștii l-au testat alcoolscop, rezultatul fiind 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, distrugere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.