Copii răniţi în accidente rutiere

Sâmbătă, 23 iunie, la ora 18.40, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați printr-un apel de urgență 112 privitor la producerea unui accident rutier.

Un tânăr de 23 ani, din comuna Cuza Vodă a condus autoturismul pe o stradă din localitate și, efectuând manevra de mers înapoi a surprins și accidentat o femeie de 29 ani și un copil de un an și 11 luni, ambii din comuna Cuza Vodă, care se deplasau pe stradă.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Luni, 25 iunie, în jurul orei 9.20, un bărbat de 57 ani, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe D.J. 251, în comuna Costache Negri, iar în dreptul unui imobil a surprins și accidentat o minoră de 8 ani, din localitate, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului, victima a fost rănită, fiind transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Galați efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.