Evenimente rutiere în care au fost răniţi minori

În 26 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea de accidente rutiere, pe raza județului, soldate cu rănirea  minorilor.

Primul accident a avut loc în jurul orei 19.10, când un bărbat de 49 ani a condus autoturismul pe D.N. 25 și ajungând la ieșirea din localitatea Șendreni a surprins și accidentat un minor de 12 ani care traversa strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se fi asigurat în prealabil.

Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt minor în vârstă de 9 ani a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc în jurul orei 21.40, pe raza comunei Matca. Copilul care se deplasa cu bicicleta pe trotuar, a fost acroșat cu partea laterală dreapta față, de un autoturism condus de un bărbat de 31 ani. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dar și pentru aceea de părăsire a locului accidentului, ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.