Depistaţi la volan fără a deţine permise de conducere

Luni, 9 iulie a.c., în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Petrașcu din localitate, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de un tânăr de 24 ani, din comuna Nicorești.

Cu ocazia verificării documentelor polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare al autovehiculului este fals și bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

În aceeași zi, în jurul orei 14.10, polițiștii Postului de Poliție Buciumeni au depistat în flagrant, în trafic, un alt conducător auto fără permis de conducere. Este vorba despre un bărbat de 43 ani, din orașul Țăndărei, județul Ialomița, care a condus o autoutilitară pe drumul comunal din localitatea Buciumeni și despre care polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.