Mulţumim din inimă partidului!

Ieri informam cititorii despre iniţiativa PNL Tecuci privind înfiinţarea unui punct de eliberări permise şi certificate de înmatriculări auto în municipiul nostru.

Câţiva cetăţeni, cu un pronunţat spirit civic, au ţinut să atragă atenţia că priorităţile urbei noastre sunt altele.

„Orașul e plin de gropi si vouă vă arde de permise”, a scris Dario; „Sunt probleme mult mai mari decât permisele”, a continuat Daniel.

„Ocupaţi-vă de spital, care este o mizerie iar bolnavii mor cu zile, de hoţii care terorizează unele cartiere ale oraşului, de podul peste Bârlad, care riscă să se prăbuşească, de străzi, care sunt ca în Evul mediu”, scrie Jenica; „Pe astea nu le văd nenorociţii, să facă ceva ce trebuie. Face doar nişte lucruri care sunt în zadar”, continuă Cristina.

Reacţiile tecucenilor sunt întemeiate însă creează o uşoară confuzie. Petiţia online este instrumentul societăţii civile care prin strângerea de semnături doreşte forţarea celor aflaţi la putere să adopte anumite măsuri benefice cetăţenilor.

Prin voinţa unor tecuceni şi prin delăsarea altora, din 2016, municipiul Tecuci este condus de PSD şi de formaţiunile care i s-au alăturat.

Cu toate că priorităţile municipiului Tecuci sunt altele, zeci de miliarde de lei vechi au rămas blocaţi în proiecte care sunt abandonate rând pe rând.

Pentru craterele de pe străzi, starea jalnică a spitalului, sau hoţii din cartiere trebuie să mulţumim coaliţiei PSD-ALDE care în doi ani de zile, la Tecuci, s-a ocupat doar de atribuirea unor contracte pentru studii de fezabilitate ori elaborări DALI despre care nu se ştie dacă vor putea fi folosite vreodată.