Un decedat şi şapte răniţi într-un accident rutier

Update: După aproximativ o oră, o a doua persoană, o tânără de 21 de ani, a fost declarată decedată de către medici, traumatismele suferite în urma accidentului fiind mult prea grave pentru ca medicii să mai poată face ceva.

Bilanţul tragicului accident este următorul: două persoane decedate (o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 45 de ani), un bărbat de 33 de ani cu traumatism toracic, femeie de 30 de ani (fractură de femur), femeie de 41 de ani (traumatism toracic), bărbat de 29 de ani (traumatism toracic), adolescentă de 17 ani (traumatism la un membru inferior şi o fractură deschisă). Cetăţeanul austriac (48 de ani) care a provocat accidentul s-a ales doar cu o fractură la braţul stâng.

Vineri, 3 august, în jurul orei 21:50, un cetăţean austriac a condus autoturismul în localitatea Berheci, circulând dinspre Bârlad către Tecuci.

Într-o curbă fără vizibilitate a efectuat o depăşire, încălcând linia continuă şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, din direcţia opusă.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din cea de-a doua maşină şi rănirea altor patru pasageri din aceasta, precum şi a trei persoane din maşina care a provocat accidentul, incluzându-l şi pe şofer.