A schimbat maşina cu bicicleta pentru a nu fi depistat de poliţişti

La data de 9 august, în jurul orei 20.30, polițiștii Postului de Poliție Liești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat care nu posedă permis de conducere și se află sub influența alcoolului, conduce un autoturism pe strada Cireșului din localitate.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat în sesizare, unde au găsit un autoturism abandonat și care prezenta câteva avarii. În urma verificărilor făcute în bazele de date ale poliției, s-a stabilit că mașina aparține unui bărbat de 43 ani, din comuna Liești, acesta nefiind posesor de permis de conducere. Polițiștii l-au depistat pe o altă stradă din localitate, circulând cu o bicicletă.

La testarea cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o valoare de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind audiat el a recunoscut că a condus autoturismul pe un drum public din comună, abandonându-l după ce l-a avariat.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

 

You cannot copy content of this page