A început calvarul pentru şoferii tecuceni

Strada Ștefan cel Mare și Bulevardul Victoriei din Tecuci au avut ca termen de lansare a proiectelor de modernizare data de 21 iunie 2018. De câteva zile au apărut afișe care anunță că aceste străzi vor fi modernizate.

Nu există însă trecută nici o dată de începere a acestor lucrări sau pentru finalizarea lor, aşa cum nu sunt afişate nici valorile acestor lucrări. Se omite, oare, cu bună știință?

 Bulevardul Victoriei a fost astăzi închis circulației. Au fost scoase niște plăci atât din bordura trotuarelor cât și din cea rutieră. Nu s-a început doar cu un segment de lucru, cel al trotuarelor sau străzii, ci s-a intrat ca la război: din toate direcțiile.

Firmele constructoare S.C. Brialbet SRL cu S.C. Drum Design SRL, din Valea Mărului și Focșani, au fost desemnate de Primăria Tecuci să efectueze modernizări atât pe străzile Ștefan cel Mare și Bulevardul Victoriei cât și pe străzile Ioan Țau și Libertății.

Începutul acestor lucrări pare a fi greu și plin de dificultăți. Nu vreau să îmi imaginez finalizarea, când și cum va fi!