Dosar penal pentru șoferul care a accidentat o tânără pe trecerea de pietoni de la Primărie

Poliția Galați anunță printr-un comunicat despre accidentul de ieri petrecut în fața Primăriei Tecuci: „La data de 22 august a.c., la ora 12.05, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, în localitate s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat de 50 ani, din comuna Tudor Vladimirescu, a condus autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918 și, ajungând la o trecere de pietoni, a surprins și accidentat o tânără de 24 ani, din localitate, care traversa în mod regulamentar, pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru acordarea de îngrijiri medicale, polițiștii întocmind în această cauză, dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

 În fapt, ieri, la orele amiezii, tânăra împreună cu soţul ei au fost la Primăria Tecuci pentru a vedea care mai este situaţia solicitării lor de a primi o locuinţă ANL. La ieşire din Primărie, tânăra a fost izbită pe trecerea de pietoni de un Opel şi proiectată deasupra unui VW.

La faţa locului a venit Ambulanţa, însoțită personal de dr. Dragoş Teodoru, medicul chirurg cunoscând faptul că sunt probleme la această trecere pietonală.

Şoferul care a izbit-o avea probabil viteză.

Accidentul nu ar fi avut loc dacă în acel perimetru ar fi existat limitatoarele de viteză. Aceste limitatoare au fost desfiinţate de administraţia Hurdubae. Accidentul nu ar fi avut loc dacă ar fi fost indicatoare de reducere a vitezei.

 

Sursa foto: facebook