Cosmeşti: Sute de sticle de bere au căzut dintr-un camion și s-au spart

Sute de sticle de bere au ajuns pe carosabil, pe DN24, în zona localității Cosmești, județul Galați, după ce camionul care le transporta a pierdut încărcătura. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, pe un sens, formându-se coloane pe ambele sensuri de mers.

Incidentul a avut loc pe DN24, pe raza localității gălățene Cosmești și, deși tirul nu s-a răsturnat, sute de navete și sticle de bere au ajuns pe carosabil și pe marginea drumului, astfel că circulația pe drumul național se desfășoară cu greutate, pe un singur sens.

„Un autotren cu prelată a pierdut încărcătura în timp ce se deplasa pe șoseaua care leagă orașele Focșani și Tecuci. Autotrenul nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă. Din cauza balansului, s-a rupt prelata, navetele nu erau asigurate și au căzut pe șosea. Circulația nu a fost oprită, dar se circulă pe o singură bandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Mai mulți angajați de la Drumuri și Poduri Galați acționează pentru curățarea carosabilului, iar la fața locului s-au deplasat și câteva echipaje de Poliție care încearcă să dirijeze mașinile prinse în ambuteiaj, scrie hotnews.ro.

 

You cannot copy content of this page