Posturi bugetare

Persoanele interesate să se angajeze în instituţiile bugetare au la dispoziţie posturi de bibliotecar, consilier, informatician, secretar sau psiholog.

Concursurile pentru ocuparea acestor funcţii se organizează în perioada următoare în comunele din jurul municipiului Tecuci.

Primăria Comunei Țepu, județul Galați, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Urbanism și Cadastru. Anunţul AICI.

Liceul Tehnologic Nr. 1 din Cudalbi, judeţul Galaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de informatician. Anunţul AICI.

Liceul Tehnologic Nr. 1 din Cudalbi, judeţul Galaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de bibliotecar cu 0,25 normă. Anunţul AICI.

Şcoala Gimnazială „General Dumitru Dămăceanu” din comuna Cosmeşti, judeţul Galaţi organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de secretar III (S). Anunţul AICI.

Centrul Medico-Social Pechea, județul Galați organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie vacante, după cum urmează: psiholog; referent de specialitate; spălătoreasă. Anunţul AICI.

Şcoala Gimnazială „Alexei Mateevici” din Movileni, județul Galați organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de contractuale de execuție, vacante de bibliotecar IM cu 0,5 normă. Anunţul AICI.

 

You cannot copy content of this page