Revolta unui tecucean cu drept de vot

Referendumul pentru familia tradițională este un potrivit moment de introspecție: De unde am venit și încotro mergem? La Tecuci acest Referendum a început cât se poate de bine pentru actuala putere.

Astăzi, 6 octombrie, la Șoala nr. 4 din Tecuci, în secția de vot 185, s-a înregistrat un fapt menit să ne deschidă ochii.

Un cetățean stabilit în Brașov, cu drept de vot în municipiul nostru, a intrat revoltat în secție unde și-a împărtășit cu cei prezenți impresia lui despre acest oraș.

Impresia lui este că orașul Tecuci este un sat. A mers la WC în Parcul central dar nu l-a putut întrebuința și a ieșit dezgustat de dezastrul găsit acolo.

„Ce face primarul ăsta? Sunt WC-uri la țară care sunt mai curate! Va afla țara toată!ˮ, au fost cuvintele cetățeanului indignat.

După o clipă de tăcere, în care toți cei prezenți au amuțit, președintele secției de votare a decis continuarea Referendumului.

Nu s-au spus replici în acord cu cetățeanul revoltat, iar impresia generală, nerostită în cuvinte, a fost: „Cui îi pasă de un WC? Avem 40 miloane de euro de aruncat pe fereastrăˮ.