Infracțiuni rutiere constatate în weekend

Dosar penal pentru conducere fără permis

Vineri, 5 octombrie 2018, în jurul orei 18, polițiștii Postului de Poliție Pechea au depistat în trafic, la volanul unui autoturism care circula pe D.J. 251, în comuna Pechea, o tânără de 18 ani, din localitate.

Cu ocazia verificării documentelor acesteia, polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La volan sub influența alcoolului

Sâmbătă, 6 octombrie, în jurul orei 19, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe D.N. 25, în afara localității Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un bărbat de 30 ani, care circula cu viteza de 130 km/h.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică, 7 octombrie, în jurul orei 11, pe D.E. 581, circulând în interiorul comunei Munteni, polițiștii gălățeni au depistat un bărbat aflat la volanul autoturismului, deși se afla sub influența alcoolului.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Fără permis și cu mopedul neînmatriculat

Ieri, 7 octombrie, în jurul orei 9.10, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic, pe D.N. 25, în comuna Ivești, un bărbat din localitate care circula cu un moped neînmatriculat.

Întrucât, după verificarea documentelor bărbatului, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.