Trecerea de pietoni dintre Moldova şi Telekom a fost mutată

Lipsa de comunicare dintre administraţia locală şi tecuceni dă naştere unor interpretări care nu ar fi apărut dacă ar fi existat o minimă transparenţă decizională la Primăria Tecuci.

Astăzi, 19 octombrie, după patru luni de la începerea lucrărilor pe Bulevardul Victoriei, aflăm că trecerea de pietoni de la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 – Bulevardul Victoriei a fost mutată.

Serviciul de comunicare din Primăria Tecuci a binevoit să informeze contribuabilii tecuceni printr-un comunicat emis aseară, comunicat pe care îl redăm integral.

Comunicat referitor la unele informații eronate apărute în media locală

Referitor la unele informații eronate despre proiectul de reabilitarea a Bulevardului Victoriei, facem următoarele precizări:

În urma unei solicitării a Poliției Rutiere Tecuci, trecerea de pietoni de la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 – Bulevardul Victoriei, va fi mutată în interiorul străzii pentru a descongestiona traficul rutier din sensul giratoriu.

Prin urmare, afirmaţiile făcute în media locală, nu sunt fondate întrucât lucrările de reabilitare au fost în conformitate cu proiectul inițial care prevedea mutarea trecerii de pietoni.

 

Serviciul comunicare UAT Tecuci