Cercetați pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T din Galaţi au efectuat 6 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

 Au fost ridicate peste 230 de grame cannabis, precum și cântare electronice și ambalaje utilizate la porționarea cantităților de drog destinate traficului.

 La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. S-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Anghel Constantin, Deceanu Aurelian Robert şi Lazăr Marian, pentru săvârşirea infracţiunilor de  trafic de droguri de risc în formă continuată.

 În aceeași zi au fost efectuate 6 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada septembrie – noiembrie 2018, ar fi comercializat, pe raza municipiului Galați, droguri de risc.

În urma perchezițiilor au fost ridicate peste 230 de grame cannabis, cântare electronice, ambalaje utilizate la porționarea cantităților de drog, destinate traficului, precum și sumele de 8000 euro și 830 lei.

18 persoane implicate în activitatea de trafic ori procurare de droguri pentru consum propriu au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.  Tribunalul a dispus arestarea preventivă a inculpatului Anghel Constantin, respectiv luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Deceanu Aurelian Robert şi Lazăr Marian, pentru o perioadă de 30 de zile.   

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galaţi.

 

You cannot copy content of this page