Locuri de muncă în Spania pentru locuitorii din Tecuci şi împrejurimi

 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Galaţi, promovează oferta unui angajator din Spania de 150 locuri de muncă pentru femei.

Locurile de muncă sunt disponibile pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpşunilor, campania 2019. Nu se solicită experienţă.

Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni şi se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019.

Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate / zi, 40 ore / săptămână împărţite în 6 zile. Ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii.

Perioada de probă este de 15 zile.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut / zi. Contribuţiile datorate sunt: impozit pe venit – 2%; asigurare socială – 113 euro / lună.

Cazarea este gratuită iar angajatorul va plăti 1 euro / zi reprezentând plata utilităţilor.

Transportul către Spania este plătit de angajator, contravaloarea acestuia urmând să fie recuperată din primul salariu al angajatului. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este plătită de angajator. Transportul dus-întors este organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Galaţi situat în municipiul Galaţi, str. Domnească, nr. 191, et. I, cam. 16. Tel: 0236.414.049 sau 0236.412.262.

Dosarul pentru înregistrare în baza de date va conţine următoarele acte:

– cererea tip (se completează la sediul agenţiei);

– copie act de identitate;

– CV (Curriculum Vitae);

– adeverinţă medicală „apt de muncă”.

Selecţia va fi organizată în municipiul Tecuci, în data de 27 noiembrie 2018, ora 9, la sediul Agenţiei Locale Tecuci, situată în str. M. Kogălniceanu, nr. 60, bl. A2, parter.  

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 noiembrie 2018.

Informaţii suplimentare cu privire la această selecţie se găsesc şi pe site-ul www.eures.anofm.ro .