Din cauza drumului nedeszăpezit, nouă persoane au fost rănite după ce autocarul în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ

Nouă persoane au ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat după ce autocarul în care se aflau a derapat, luni, pe DN 2 E 85 şi s-a răsturnat în localitatea buzoiană Oreavu. Şoferul de rezervă al autocarului a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l salva. Când s-a produs accidentul ningea în zonă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru, autocarul circula pe ruta Bucureşti – Tecuci şi avea la bord 15 persoane.

La un moment dat, pe DN 2 E 85, maşina a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. Soferul de rezervă, aflat pe un scaun din dreapta faţă, a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a-l salva.

De asemenea, două persoane au solicitat îngrijiri medicale. Ulterior şi alţi călători au solicitat să fie transportaţi la spital pentru investigaţii. În total, nouă persoane au ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

Traficul nu este afectat, iar poliţiştii acţionează încă la locul evenimentului.

Tot la Buzău, în ultimele ore au avut loc cinci evenimente rutiere din cauza vremii şi a şoselelor acoperite cu omăt. Tamponări, ori maşini ieşite în decor după ce au derapat pe şoselele alunecoase au fost semnalate la 112 în Cilibia, pe DN 2 B, dar si la Costeşti şi Cioranca, pe DN 2  E 85.

 

sursa: news.ro