Persoana cu funcţia cea mai importantă din Tecuci

 

După luni întregi de absenţă, cetăţenii municipiului Tecuci au şi uitat că au un senator care ar trebui să le reprezinte interesele în Parlamentul României.

Sâmbătă, 1 Decembrie, senatorul Daniel Butunoi s-a prezentat în faţa tecucenilor pentru a le reaminti că există, că se află în Senatul României şi că este bine mersi.

Prezenţa senatorului pe plaiurile noastre vine în contextul apelurilor disperate la unire, pe care le face actuala guvernare. Tecucenii, cu mic cu mare, au răspuns prezent sâmbătă, marcând împreună Unirea înfăptuită în urmă cu 100 de ani.

Pentru ca Unirea să nu li se urce la cap, senatorul Daniel Butunoi a ţinut să le reamintească tecucenilor, în cadrul unui discurs emoţionant, faptul că este „persoana cu funcția cea mai mare de la Tecuci”. Omul trăieşte în altă lume şi vine din când în când în faţa alegătorilor pentru a le aminti că este viu şi nevătămat, chiar dacă inactivitatea sa demonstrează contrariul.

Cât priveşte „persoana cu funcția cea mai mare de la Tecuci”, aceasta poate fi medic, poliţist, profesor, brutar, iar enumerarea poate continua. Chiar şi un portar are o funcţie mai importantă decât cea de senator, atunci când senatorul nu face nimic concret pentru comunitatea care l-a ales.

Să nu uităm că senatorul Daniel Butunoi deţine această funcţie fiindcă a fost ales de tecuceni şi nu că ar avea vreun merit personal în această privinţă.