Premieră: Primarul și alaiul vor pluti în ritm de dans pe patinoar

 

Conducerea Primăriei Tecuci împreună cu cea a Pieții municipale vă invită la o feerie pe gheață, manifestare ce va avea loc mâine la amiază la patinoar.

Patinoarul tecucean a fost montat, instalat și dotat cu cele necesare, tot în Parcul Regina Elisabeta de pe B-dul Victoriei. Cei prezenți vor putea folosi patinele proprii sau cele din dotarea administrației locale iar acest lucru, precum și folosirea patinoarului, se va face în regim gratuit timp de o săptămână.

 În plus, datorită faptului că am intrat de ieri în magia sărbătorilor, primarul anunță: „Am gândit ca acesta să fie cadoul nostru de Moș Nicolae pentru copiii și adulții municipiului Tecuci, gratuitate timp de o săptămână la patinoar plus ceaiuri calde și fornetti oferite tuturor care vor tranzita parcul. Mulțumesc directorului adjunct al Pieței, Lili Cambanache, care are tarabă în acest parc și a binevoit să facă această faptă bună. Și pentru că spiritul sărbătorilor ne-a acaparat pe toți, noi, conducerea UAT Tecuci împreună cu membrii partidului, anunțăm că am pregătit o surpriză pentru cetățenii urbei, constând întrun act cultural artistic. În fapt, noi toți, cei menționați, v-am pregătit câteva dansuri grecești, dansul pinguinului şi dansul lebedei, pe care le vom pune în practică pe gheața patinoarului la inaugurarea acestuia.

Și ultima surpriză constă în prezența celui mai important om al Tecuciului, care vine din Senatul României și aterizează direct în Parcul Regina Elisabeta, parc care a fost ornat așa cum se cuvine de sărbători, îndeosebi la apariția șefului de partid.

Regret că nu am putut folosi patinoarul până acum, dar voi recompensa lipsa prin cele enumerate. Vedeți dv., se întâmplă exact ca la ștrand, l-am tot tărăgănat iar când l-am deschis, în august,  am acordat intrare gratuită, lumea a înțeles, mi-a mulțumit, apoi au asaltat piscinele de am avut încasări uriașe. Așa sper că se va întâmpla și cu patinoarul!ˮ.

 

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.